csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторcsort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

безплатен, тест, каталог, фото, сепаратори, сортиращи, машини, електронни, sortbg, csort, sort, bg, сортиране

пловдивски, международен, панаир, златен, медал, сортбг, CSort, Zorkiy, отличие

чер, пипер, сортиране, почистване. фото, сепаратор, сортираща, машина, сорт, бг

sortirane, oreh, foto, separator, сортиране, орех, фото, сепаратор

sort, bg, csort, сортиране, безплатен, тест, българия

CSort, SortBG, фото, електронни, сортиращи, машини, българия, сортиране, сортировач, сепаратор

ФОТОСЕПАРАТОР - СОРТИРАНЕ НА ПОДПРАВКИ - ЧЕРВЕН ПИПЕР

 

 Фотосепараторите CSort са доказали своите безспорни качества при сортирането на червен пипер. Сложната задача за фотосепариране на различните парченца червен пипер, отделяне на продукта с петна и различен цвят, като при сортирането му остават само годните и без петна и различен цвят. Използването на фотосепаратор - единствената алтернатива на ръчното почистване на червен пипер и постигане на исканото качество.  Само Фотосепараторът позволява висока производителност, за да получите продукт с 99.9% чистота.  Качеството на сортирания с фотосепаратор CSort червен пипер, многократно увеличава пазарната цена на продукта.  Цветовото сортиране на червен пипер и по оттенък на цвета прави необходимостта от фотосепаратора за постигане на конкурентен вид на готовата продукция задължителна за всеки търговец на земеделска продукция.

 

Фотосепараторите CSort са доказали своите безспорни качества при сортирането на различни подправки - млени, зърнести, листни , както и насипни подправкови смеси, семена, сушени плодове и зеленчуци. Те успешно сортират всички видове ядки, както и семена и земеделска продукция. Сложната задача за фотосепариране на подправки и насипни продукти успешно се решава при използване на фотосепаратор - единствената алтернатива на ръчното почистване . Фотосепараторите се използват за фото-електронно разделяне на замърсителите от годния продукт по цвят на голямо разнообразие от продукти - включващи всички селскостопански култури, семена, пшеница, овес, ечемик, царевица, коноп, фасул, нахут, грах, ориз, елда, леща, кориандър, просо, горчица, лен, коноп, шарен, чер, бял, слънчоглед, белен слънчоглед, тиквени семки, ядки, орехи, лешници, бадеми, соя, сушени гъби, чесън, лук, билки, подправки, чер и червен пипер, сол, картофено пюре и т.н.Продуктите не са подлагани на механична обработка, миене, почистване, калибриране, които могат да ги повредят.  Освен това, почистването на дребно зърнести и млени подправки е възможно само с използването на фотосепаратор . Само Фотосепараторът позволява висока производителност, за да получите продукт с 99.9% чистота. Фотосепарацията  - това е най-надеждния метод за автоматизирано почистване на насипни продукти.

Максимална чистота на продукта Използването на фотосепаратор - единствената алтернатива на ръчното почистване на малкофракционни продукти. Освен това, почистването на някои продукти е възможно само с използването на фотосортировач (ситни продукти зърно, сол). Само Фотосепараторът позволява висока производителност, за да получите продукт с 99.9% чистота.

Струва си за рекордно кратко време Сортировачът има толкова висока ефективност , че се изплаща много бързо. В опита на нашите клиенти ние имаме случай, когато Фотосепараторът започна да носи печалба за 2 седмици след инсталацията.

Ръст на печалбата Фотоелектронното сортиране позволява да се намалят разходите (персонал, участващ в почистването на продукта) и увеличаване на производството , което се дължи на високата производителност на машината, а за да се намали загубата на продукта се дължи на максималната прецизност на процеса на сортиране, подобряване на качеството и конкурентоспособността на произведения на него продукт.

 

КОНТАКТИ