ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg

 

 

 

 

 

 

СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори

 • ЗЗТ - ЗАВОД
  ЗЕРНООЧИСТИТЕЛЬНОЙ
  ТЕХНИКИ
 • КОФИЧКОВ
  ЕЛЕВАТОР
  НОРИЯ - ЗЗТ
 • ПРЕДИМСТВА
  ОСОБЕНОСТИ
  МОДЕЛИ
 • ПРОДУКТОВ
  КАТАЛОГ
  ПРОДУКЦИЯ
 • ВИДЕО
  ФОТО
  БРОШУРИ
 • НАЧАЛО
  КОНТАКТИ
  СортБГ ООД

ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbgЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg НОРИЯ ЗЗТ, кофичков, вертикален, елеватор, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздушно, решетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg

Компания  "ЗАВОД ЗЕРНООЧИСТИТЕЛЬНОЙ ТЕХНИКИ"  (гр.Харков, Украйна) влиза в мрежата от производствени фирми "KLZ GROUP" Фирмата е специализирана в производството и монтажа на оборудване за почистване на  зърно . Квалифицираният екип на компанията и пълноценния машинен парк позволяват ефективно да реализира  пълен  производствен цикъл  и да произвежда  висококачествени продукти.Екипите по аутсорсинг извършват необходимите работи по инсталирането и пускането в експлоатация на оборудването, както и обучението на вашия персонал, за да го използва ефикасно и безопасно. Сервизният отдел на компанията ще осигури своевременно гаранционно и следгаранционно обслужване на оборудването, което ще осигури стабилна и безпроблемна работа на сепараторите за зърно. Редовно се провеждат  изследвания в търсене на нови методи за разделяне и почистване на културите. От 2017 г. са въведени  ИТ технологии  за наблюдение и контрол на нивото на почистване на всички видове суровини онлайн.

Вертикалните елеватори за зърно  са предназначени за вертикално повдигане на насипни материали до височина 45 метра и са основните механизми за транспортиране на зърно в складове, елеватори и контейнери за зърно. В повечето случаи се използват лентови варианти на Нории ЗЗТ, тъй като те имат по-голям живот от верижните Нории. Нашето предприятие произвежда различни мощности от 10 тона до 100 тона на час и различни транспортни височини.

Нашата компания  се занимава с производство и монтаж на лентови елеватори за зърно, както и проектиране на транспортни линии, състоящи се от няколко възли и единици от различни номинали.

Таблицата по-долу показва характеристиките елеваторите Нория ЗЗТ:

Характеристики Нория НЗ-10 Нория НЗ-20 Нория НЗ-50 Нория НЗ-100
Производителност t / h 10 20 50 100
Максимална височина на повдигане, m 45 45 40 40
Скорост на лентата, m / s 1,4 1,8 2,5 2,8
Ширина на лентата, мм 150 175 200 300
Ширина на кофичките, мм 140 160 180 260
Диаметър на главата и барабана, mm 150 180 200 300
Максимална мощност, kW 1,1 2,2 5,5 7,5

 

Допълнителни опции:

- Сервизена площадка на мотор-редуктора

- Стълба и защитна ограда.

- Сензор за резервна лента, сензор за скъсване на лентата

- Два поточни клапана или три поточни клапана

Препоръки за поддръжка и експлоатация

- По време на работа е необходимо да следите напрежението на лентата и периодично да я затягате особено в началото на работа

- Преди да започнете работа, не забравяйте да проверите маслото в мотора на редуктора.

- Не спирайте кофата с натоварен продукт. За да спрете, трябва първо да затворите шибъра на входа на норията, след това да изключите устройството след 30 - 60 секунди.

- Периодично проверявайте гравитацията и клапаните за почистване на зърното

- Проверете състоянието на кофите. За тази цел се предоставя сервизна част с отвор.

 

Нории за зърно– в какво са преимуществата за използване?

В елеваторния комплекс, важен елемент се смята вертикаления елеватор нория. Тя е предназначена за преместване на насипни продукти от одно място на друго. Това устройство е изпълнено от поцинковани материали, което влияе на тяхната обща производителност, увеличива срока на експлоатация и неговите технически характеристики.

Като се свържете с нас, можете да се запознаете с пълния набор от подходящи за Вас елеватори. Специалисти на компанията ще Ви консултират относно избраните от вас устройства и ще ви посъветват какъв тип оборудване е по-добре да купите. Освен това предоставяме подробни препоръки за поддръжка и експлоатация на избрания диапазон.

Елеватор Нория ЗЗТ- разновидности и особености на конструкцията

Има два вида оборудване - самоносещи и стандартни. Те се различават по дизайн и някои технически данни. 
Стандартните  елеватори за зърно се  характеризират с това, че механизмът може да бъде във вертикална позиция независимо, без допълнителна опора. По този начин около устройството е необходимо да се инсталира кула и специална стълба за обслужване.

Самоносещите конструкции се изработват по такъв начин, че да могат да бъдат монтирани към сушилни за зърно или друго оборудване. Вертикалният елеватор от  този тип се отличава с това, че отнема по-малко материал и съответно е по-евтин.

Всяка конфигурация включва:

 • - изпускателни дюзи;

 • - глави;

 • - двигатели;

 • - запечатани тръби;

 • - обувки;

 • - специални ленти;

 • - кофи.

Също така  зърнената нория  може да бъде оборудвана с клапан, поради което е възможно да се контролира налягането, което се увеличава рязко. Това ще защити значително процесите, които се извършват в предприятието.

Аспирационната тръба, която може да бъде част от оборудването, влияе на нивото на замърсяване на норята и ще намали възможността от пожар. Това може да стане възможно поради отделянето и утаяването на прах в специален джоб, който е отделен от главния механизъм.

Предимства на оборудването - предлагано на нашата компания

Кофичковият елеватор е най-важният елемент в почистващите комплекси. Той има няколко предимства:

 1. 1) височината на елеватора,може да бъде до 30-60 метра;

 2. 2) барабанът е направен с колело, така че културите да не се задържат, а бързо да преминат през елеватора. Това влияе върху производителността на целия процес на преместване на зърното;

 3. 3) разтоварването се извършва под ъгъл, който допринася за запазването на зърното, без да се увреди неговата цялост;

 4. 4) кофите могат да бъдат метални или пластмасови;

 5. 5) облицовката на главните механизми е направена от метал или капролон. Това увеличава устойчивостта на износване и удължава живота на устройството.

Характеристики

Нория НЗ-10

Нория НЗ-20

Нория НЗ-50

Нория НЗ-100

Производителност t / h

10

20

50

100

Максимална височина на повдигане, m

45

45

40

40

Скорост на лентата, m / s

1,4

1,8

2,5

2,8

Ширина на лентата, мм

150

175

200

300

Ширина на кофичките, мм

140

160

180

260

Диаметър на главата и барабана, mm

150

180

200

300

Максимална мощност, kW

1,1

2,2

5,5

7,5

 

Като се свържете с нас, можете да се запознаете с пълния набор от подходящи за Вас елеватори. Специалисти на компанията ще Ви консултират относно избраните от вас устройства и ще ви посъветват какъв тип оборудване е по-добре да купите. Освен това предоставяме подробни препоръки за поддръжка и експлоатация на избрания диапазон.

ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg НОВО ! ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg Сепаратор НИВА - 12 ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg

ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg ВИДЕО

 

Видео почистване на слънчоглед

.

ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg ФОТО

ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg

 

 

СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори

 

 

 

 

 

 

 

ЗЗТ, сепаратори, Завод, зърно почистваща, техника, въздуяно, реяетъчни, машини, СортБГ ООД, sortbg