niro-tech, sortbg, машини, оборудване, санитарно, месомелачки, месопреработка, кланнициniro-tech, sortbg, машини, оборудване, санитарно, месомелачки, месопреработка, кланнициniro-tech, sortbg, машини, оборудване, санитарно, месомелачки, месопреработка, кланници

 

 

 

 

niro-tech, sortbg, машини, оборудване, санитарно, месомелачки, месопреработка, кланници

 

 

 

niro-tech, sortbg, машини, оборудване, санитарно, месомелачки, месопреработка, кланници Компания PPHU NIRO-TECH е създадена през 1998 г. Тя е модерна напълно професионална компания. Ние произвеждаме най-високо качество на продукти от неръждаема стомана, за всички индустрии (хранително-вкусовата промишленост, преработка на месо  червено и бяло и широка гама от строителни продукти). Основната задача на нашата компания е цялостно оборудване на хранително-вкусовата промишленост (от проектирането до завършване оборудване).

Основният предмет на дейност е оборудване: За кланици, фурни, за преработка на риба и рибни продукти

В зависимост от изискванията на клиента, ние също така предоставяме услуги в областта на заваряване на ламарини и профили, както и широка гама от монтажни работи. Качеството на нашите продукти и услуги отговарят и на най-взискателните клиенти в страната и чужбина. Отличната квалификация на служителите, конкурентни цени и най-високо качество на услуги са най-важните активи на нашата компания. За това ние предлагаме безплатни професионални и подробни съвети и консултации. Ние също така гарантираме кратки срокове на поръчките и тяхното транспортиране със собствен транспорт. 

niro-tech, sortbg, машини, оборудване, санитарно, месомелачки, месопреработка, кланници Компанията PPHU NIRO-TECH предоставя широк избор и сто процента гаранция за пълна удовлетвореност на клиента. Каталог всички продукти

Ние предлагаме:
леки и тежки метални конструкции; монтаж на панели; технологични проекти на месопреработвателни предприятия и кланици за свинско, говеждо и овче месо; технологични проекти на разделящи линии (линии каскада; за клане, за разфасоване на риба) 

Освен това, фирмата Niro-Tech предлага:
рязане и огъване на ламарина, тръби и профили, фрезуване и струговане, пясъкоструене на стомана, заваръчни услуги CO 2 , Миг, Тиг

Фирмата се занимава с производство, услуги и продажба на машини и оборудване, т.е..
Производство на машини и оборудване за месната промишленост
Производство на машини и оборудване за производството на плодове и зеленчуци

Каталог на компания PPHU NIRO-TECH от тук...

niro-tech, sortbg, машини, оборудване, санитарно, месомелачки, месопреработка, кланници

Заводът разполага със съвременна техника, подходяща за обработване на неръждаема стомана и бърза доставка. Продуктите, направени от компанията отговарят на всички условия на европейските стандарти. 
Динамичното развитие на компанията, използването на съвременни технологии и постоянното обновяване на машино парка, позволяват да предложим на клиентите си продукти отговарящи на най-високите изисквания за качество. Потвърждаването на търговския успех на компанията е систематичното участие в международни панаири в страната и чужбина. 

Нашата нова зала, построена през 2010 г. с обща площ от 2500м 2 ни позволи да разширим производството и произвеждаме продукти, които са оценени от купувачите както на вътрешния пазар, така и в чужбина с Русия, Германия, Холандия, Украйна, Молдова, Чехия, Словакия, Сърбия, Хърватия, Румъния, България , Беларус, Литва, Ангола и други страни. Дизайнерският екип може свободно да променя нашите продукти за да отговарят на вашите нужди, или можем да направим съвсем нови продукти, предложени от клиента индивидуално към серийния модел.

niro-tech, sortbg, машини, оборудване, санитарно, месомелачки, месопреработка, кланници

 

Промоционални продукти на компания PPHU NIRO-TECH:

niro-tech, sortbg, машини, оборудване, санитарно, месомелачки, месопреработка, кланници

"СортБГ"ООД предлага цялата продуктова гама от продукти на Компания NIRO-TECH Sp.z o.o

Почистваща, сортираща, техника, елеватор, кофичков, ооо, форумагропрон, сортбг, фото, сепаратори"СортБГ"ООД България гр.Велико Търново 5000

www.sort.bg sortbg@abv.bg tel:+359 889 019963