ROMAX, ENglish, Ромакс, СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепараториROMAX, ENglish, Ромакс, СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори

ROMEXPO, ROMAX, СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепараториROMEXPO, ROMAX, СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори"СортБГ"ООД - кани всички свои партньори и клиенти да посетят нашият щанд на изложението в Букурещ Румъния от 31.10.2018 до 04.11.2018 година.

ROMEXPO, ROMAX, СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори„СортБГ“ООД е официален представител на ООО“РОМАКС“ Русия за България, Румъния, Сърбия, Македония.
www.sort.bg ; tel: +359 889019963 ; tel: +359 877212822 ; sortbg@abv.bg ; sortbg.ltd@gmail.com

 

ROMAX, ENglish, Ромакс, СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори

 

фотосепаратор, фото, сортираща, сортиращи, машини, сортиране, принцип, на, работа"СортБГ"ООД - кани всички свои партньори и клиенти да посетят нашият щтанд на изложението в Букурещ Румъния от 31.10.2018 до 04.11.2018 година.

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторООО "РОМАКС" е една от най-големите фабрики в Русия за проектиране, производство и оборудване на зърнопреработвателни комплекси. Компанията е основана през 2003 г. и понастоящем заема силни позиции сред производителите на селскостопанския сектор.

Обработката и съхранението на зърно са сложни технологични процеси, които изискват внимателен мониторинг на всеки етап. Първият етап е проектирането на бъдещия комплекс за обработка на зърно. Завод «ROMAX» разполага с персонал от професионалисти, които ще изберат най-добрият вариант, да се подготвят строителни документи и подробности относно 3D-модели показват бъдещата сложна обработка и съхранение на зърно. Вторият етап - производство на компоненти за машини за почистване, изсушаване, транспорт и съхранение на зърно, както и последващото изграждане на съоръжения по всяка точка на Русия и ОНД страни. Третият етап е пускането в експлоатация на съоръжението, което предполага обучение на персонала по поддръжката и окончателното въвеждане на оборудването в режим на работа за производствен капацитет.

Съвременният комплекс за обработка на зърно се състои от основните елементи:

- Точката на приемане на зърното. Зона за разтоварване на зърно.

- Точката на почистване на зърното. Инсталиране на машини за почистване на зърно с различен капацитет, почистване на зърно от големи и малки фракции.

- Точката на изсушаване на зърното. Монтаж на сушилни за зърно, бункери за мокро и сухо зърно. Зърното трябва да се суши до приемливи стандарти, за да се избегне повреда при по-нататъшно съхранение.

- Точката на съхранение на зърното. Силози за съхранение, осигуряващи необходимата температура и влажност за съхранение на зърно.

- Точката на изпращане на зърно. Предоставяне на бърза доставка на сухо зърно за последващото му транспортиране и продажба.

Всички елементи за преработка на зърно са свързани в комплекс, свързан със специално транспортно оборудване, като например лентови транспортьори, елеватори (кофичкови), гравитационни системи и аспирационна система (почистванр на зърното от малки примеси, продукти при беленето, плевели и т.н. ), както и свързаното с тях оборудване, като фитинги, клапани и механизми (механични или електрически). Всеки процес на подготовка на зърното за съхранение се осигурява и контролира от модерно оборудване. Готови решения за комплекси за обработка на зърно "до ключ" се изпълняват в различни региони на Руската федерация, Туркменистан, Казахстан и Беларус. Дългосрочният положителен опит и високото качество на продуктите са причините, поради които клиентите избират сътрудничество с "ROMAX".

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторКАТАЛОГ на всички продукти от тук...

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторФирма ROMAX се състои от група от дружества, които осъществяват комплекс от производство и услуги в три направления: 

- производство на зърно почистващо оборудване, сушилни, силози, оборудване за линии за семена, фуражи и маслобойни; 
- проектиране на обработващи комплекси след прибиране на реколтата за обработка на насипни продукти, елеватори, преработвателни предприятия, комплекси за почистване и сушене на зърно; 
- изграждане и монтаж на преработвателни предприятия, реконструкция на стари машини и елеватори за зърно, комплекси за почистване и сушене на зърно, компютъризация, автоматизация;  сервизна поддръжка на произведеното и сглобено оборудване и комплекси; 
- автоматизация на производството, въвеждане на съвременни електронни системи за управление.

СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори"СортБГ"ООД е официален представител и вносител на оборудване на ООО"РОМАКС" за България. "СортБГ"ООД е оторизиран сервиз на продукцията на ООО"РОМАКС" и осигурява гаранционен и следгаранционен сервиз и резервни части. Предлагаме на своите клиенти проектиране, доставка и монтаж на оборудване и машини, изграждане на линии и производствени и почистващи комплекси.

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор"СортБГ" ООД предлага: сортираща, почистваща и калибрираща техника, както за първично почистване, така и за последваща обработка и пакетиране на насипни продукти селскостопански култури и промишлени материали

СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори

ROMAX, КАТАЛОГ,  машини за почистване, ALFA, BETA, елеватори, нориа, тръби, вентили,  СортБГ ООД, Фото, Сервиз. доставка© 2016 Copyright  СортБГ ООД, SortBG Ltd., внос о сервиз, фото, сепаратори, калибратори, сортиращи, почистващи, дозиращи, кантари, теглови, дозатори, сепаратори