csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторcsort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

фото, електронни, сортиращи, машини, сепаратори, sjv, csort, smartsortcsort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

 

 

 

 

 

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

 

 

 

 

 

 

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

 

 

С грижа за  Вашата продукция - фотосепаратори CSort


Фотосепарацията – това е най-щадящата от автоматизираните методи за почистване на насипни продуктов. Зърното не се подлага на никаква  механическа обработка, миене, калибриране, способни да повредят продукцията. Използването на  фотосепаратори позволява  да получим еднородна, чистота от 99,9% на продукта, отличаващи се с  високи потребителски качества. Все повече производители на селскостопанска продукция предпочитат сортировка с помощта на фотоелектронни сортиращи машини. Именно това позволява на компания CSort не само да удържи своите позиции като лидер на пазара на фотосепаратори в Русия , но и да разшири  географията на продажби : В края на 2015 година повече от 500 апарата CSort успешно продаде в Русия, страните от СНГ и Източна Европа.

Непрекъсната техническа поддръжка

Ние се грижим за безпроблемната работа на нашите фотосепаратори, когато те станат част от производството на  нашите клиенти. Благодарение на използването на съвременни технологии, ние осъществяваме денонощен мониторинг на състоянието на фотосепаратора и можем проведем диагностика и настройка на оборудването чрез Интернет. В случай на необходимост, оперативно при нашите клиенти на място пристига екип от висококвалифицирани сервизни техници.

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторМаксимална чистота на продукта

Използването на фотосепаратор - единствената алтернатива на ръчното почистване на малкофракционни продукти. Освен това, почистването на някои продукти е възможно само с използването на фотосортировач (ситни продукти зърно, сол). Само Фотосепараторът позволява висока производителност, за да получите продукт с 99.9% чистота.

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторСтрува си за рекордно кратко време

Сортировачът има толкова висока ефективност , че се изплаща много бързо. В опита на нашите клиенти ние имаме случай, когато Фотосепараторът започна да носи печалба за 2 седмици след инсталацията.

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторРъст на печалбата

Фотоелектронното сортиране позволява да се намалят разходите (персонал, участващ в почистването на продукта) и увеличаване на производството , което се дължи на високата производителност на машината, а за да се намали загубата на продукта се дължи на максималната прецизност на процеса на сортиране, подобряване на качеството и конкурентоспособността на произведения на него продукт.

Един фотосепаратор за всички видове от Вашата продукция

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Фотосепараторите Csort  са предназначени за сортировка на широк спектър насипни продукти : зърнени, бобови, маслодайни култури, семена, плодове, орехи, соли – стотици видове продукти.

Сортируеми продукти csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Фотосепаратор за сортиране на голямо разнообразие от продукти на едро, както хранителни така и промишлени - над стотици заглавия.

Икономически изгодно производство

Използването на фотосепаратора позволява да понижим стойността на произведената продукция. Автоматизация на финалното почистване на продукта съществено съкращават разходите на персонал. Възможността за вторична сортировка на продукцията на фотосепараторите Csort без допълнителни усилия позволяват да се минимизират загубите на годен продукт. Още повече, че  оборудването на компанията се отличава с малки стартови инвестиции и експлоатационни разходи, простота на обслужване и висока енергоефективност.

Програмно обезпечение, съвършено до най-малкия детайл

Вие можете уверено да управлявате фотосепаратора Csort, даже и ако никога не сте работили на него. Пускането на машината се осъществява с едно докосване. На начално ниво са достъпни толкова опции, колкото са необходими за оперативна работа. Настройката и превключването от една програма за сортировка към друга се осъществява максимално бързо и съвсем не трудно. Програмното обезпечение на оборудването постоянно се усъвършенства и оптимизира. Има възможност дистанционно да извършим  обновления ПО до най-новата версия .

Всеки детайл има значение CSort, SortBG, фото, електронни, сортиращи, машини, българия, сортиране, сортировач, сепаратор

Надеждност и качество

Нашите най-добри инженери избират само висококачествени компоненти и части за нашето оборудване. Всеки възел преминава задължително контрол на качеството преди, да станат част от фотосепаратора Csort. Конструкцията на апарата се произвежда на завода на компанията на високоточно немско оборудване. Съответствието на нормите на безопасност са потвърдени от Европейските сертификати за съответствие СЕ.

Ергономичен дизайнcsort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Фотосепараторите Csort са максимално удобни за монтаж, обслужване и използване. Подвижните секции на системата за наблюдение позволяват да достигнем до най-отдалечените компоненти на фотосепаратора такива както подаващи ръкави, бункери на годния и негодния продукт, ежектори и пневмосистема и т.н. за провеждане на почистване, което е особено актуално при сортировка на запрашени и маслодайни продукти. Удобното разположение на панела за управление, повишават комфорта при настройка и управление на апарата. Олекотената рама улеснява транспортирането и монтажа на фотосепаратора в производството.

LED-осветлениеcsort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Специално разработеното светодиодно осветление с използването на светодиоди, производство на световните лидери в областта имат срок на експлоатация , повече от 80 000 часа, което обезпечава  стабилно качество на сортировка в продължение на целия срок на служба на изделието.  Комбинацията от 4-ри базови цвята на осветление и фоновите екрани, позволяват да получим по-високо качество на сортировка на сложни слабо контрастни продукти в сравнение с традиционните системи за осветление. Настройката и изменението на осветлението се  осъществява от панела на оператора за няколко секунди и не трябва механично регулиране на конструкцията на апарата.

Ръкави за подаване на продуктаcsort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Във фотосепаратора се използват универсални двустранни ръкави за подаване на продукта. Страната с тесни жлебове е предназначена за сортировка на дребно семенна продукция - всяко отстранено зрънце се направлява точно в центъра на струята на съответното сопло, изключвайки риска да остане в годния поток.  В случай на сортировка на крупни обекти се използва равната страна на ръкава за максимална производителност.

Стабилна работа във всички условияcsort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Фотосепараторите Csort, са готови за работа и в горещи и запрашени помещения. В апарата е вградена система за охлаждане, а излишното налягане в корпуса изключва попадане на прах.

Надеждност и качество
Най-добрите инженери на компания CSort, са избрали най-висококачествените компоненти за произвежданото оборудване. Всеки възел задължително преминава контрол на качеството преди да стане част от оборудването на фотосепараторите CSort. Конструкцията на апаратите се произвежда в завода на компанията на високоточно немско оборудване. Съответствието на фотосепараторите на нормите за качество се потвърждават от Европейските  сертификати за съответствие CE .  


Защо фотоелектронно сортиране  - какво ви е необходимо?

Принцип на фотосепарация

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор Цветово сортиране

Фотосепараторът  може да се използва в различни сектори на хранително-вкусовата промишленост, медицината, химическата промишленост и др. Като материал в  хранителната индустрия, може да  служат ориз, сусам, грах, елда, слънчоглед, чай, боб, кедрови ядки, орехи и т.н. Характеристики  на фото сепаратора да отдели от потока на входящия продукт и характеризира по цвят  чуждото тяло. Това се отнася до разделянето - монохромно сепариране по контраст тона на цвета на входящия продукт от другите тонове и разделяне. В допълнение, има сортировачи, разпределени на два или повече цвята (червено-зелено, червено и синьо), но конфигурацията и използване на такива устройства е сложен. Налице е също така csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторвъзможност за отделяне на светъл продукт, черен  продукт, прозрачен продукт.
Фотосепарацията (от англ. colour sorting – цвето сортировка, сортировка по цвят) – технология за сортиране на всички насипни  материали, основана на анализа на продукта по цвят. Последните години технологията color corter (сортировка по цвят) завоюват все по-голямо признание при клиенти и  производители.
Принципът на фотоелектронното сепариране по цвят е бил разработен още в средата на миналия век, а първият апарат е бил установен в Лондон в 1947 година от английската  компания "Сортекс". Днес фотосепаратори от  различни марки и конфигурации произвеждат много компании, използвайки най-последните достижения в областта на електрониката, оптиката, механиката и пневматиката. Това са високо точни апарати, максимално прости за управление и позволяващи достигане на поразителни резултати в сортировката – до 99,99% чистота на продукта на изхода.csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

Широко използване на фотосепарацията (или фотосортировка) е получила в хранителната сфера, особено там, където е нужен визуален контрол на продукцията : при сортировка на зърнени, бобови и маслодайни култури, ядки, орехи, семена, треви, подправки и даже замразени или сушени плодове, зеленчуци и т.н. Успешно фотосепараторите се справят с задачи за сортиране и на нехранителни производства, например, при вторична преработка на стъкло или пластмаса, а така също и за сортиране на отпадъци, соли и минерали.

 

Изходният материал  зърно е зареден в машината през оперативния бункер (1). Посредством вибрации материала се подава върху тавата  (2) подава се на разпределителните канали  (3), по които пада с ускорение в отделението за изследване, което се простира между камерата (4), и фоновия (заден) екран. Чрез лампи опто-електронните  сензори  или камери получават синтезирана светлина от  материала и подават чрез компютърната контролна система произведения сигнал (сигналът може да се отразява на дисплея или може да бъде звуков). Компютърната система за контрол чрез сравняване на приетия сигнал с нивото на чувствителност, в случай на неговото превишение, задейства ежекторите (пневматичната система) (5), готова по всяко време да издуха отличаващите се по  цвят  зърна в изхода за отпадъци, чрез които негодното зърно получено от устройството  се изхвърля (7). Докато полезните зърнени квалификанти, продължават да падат в тръбата за годния материал (6). Движението на зърното вътре в машината, може да се организира по няколко начина: единично сортиране или за двойно сортиране. Най-често срещан е Втория метод, т.е. когато зърното преминава основно сортиране и подозрителните зърна  се рециркулират за вторична сортировка.

csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

За въпроси,оферти и контакти моля, попълнете формата ТУК и нашите служители,ще се свържат с Вас!

СортБГ, Пловдив, международен, панаир, фото, сортираши, машини, сепаратори