csort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепараторcsort, sort, bg, sortbg, фото, сортираща, електронна, машина, сепаратор

panair, plovdiv

sortirane, oreh, foto, separator, сортиране, орех, фото, сепаратор

 

CSort, SortBG, фото, електронни, сортиращи, машини, българия, сортиране, сортировач, сепаратор

орех, сортиране, фото, сортираща, машина. СиСорт. СортБГ. color. sorterСортиране на орехи с фотосепаратор CSort sortirane, oreh, foto, separator, сортиране, орех, фото, сепаратор

Фотосепараторите CSort са доказали своите безспорни качества при сортирането на орехови ядки. Сложната задача за фотосепариране на орехови ядки, отделяне на черупките от годната ядка, както при сортиране на цели ядки, така и при сортиране на начупени ядки и черупки, включително и разделяне по цвят на орехово брашно ! Използването на фотосепаратор - единствената алтернатива на ръчното почистване на орехови ядки. Освен това, почистването на дребно натрошени ядки е възможно само с използването на фотосортировач . Само Фотосепараторът позволява висока производителност, за да получите продукт с 99.9% чистота. Качеството на сортираната ядка с фотосепаратор CSort многократно увеличава пазарната цена на продукта. Цветовото сортиране на ореховите ядки и по оттенък на цвета прави неоходимостта от фотосепаратора за постигане на конкурентен вид на готовата продукция задължителна за всеки търговец на орехови ядки.

Видео: Сортиране и почистване на орехи с фотосепаратор Зоркий

Фотосепараторите са уникално иновационно оборудване- високоверни апарати, предназначени за електронно-оптическа сортировка на насипни продуктиселскостопански култури и промишлени материали с различно предназначение – трудно отделими примеси по визуални признаци, такива като : цвят, форма, текстура в пълноцветния RGB режим, в инфрачервения спектър, а така също и във видимия спектър.

орех, сортиране, фото, сортираща, машина. СиСорт. СортБГ. color. sorter Годен продукт на изхода

орех, сортиране, фото, сортираща, машина. СиСорт. СортБГ. color. sorter Продукт за сортиране

орех, сортиране, фото, сортираща, машина. СиСорт. СортБГ. color. sorter Брак на изхода

 

sortirane, oreh, foto, separator, сортиране, орех, фото, сепаратор Сортиране на орехи

sortirane, oreh, foto, separator, сортиране, орех, фото, сепаратор Орехи по цвят

sortirane, oreh, foto, separator, сортиране, орех, фото, сепаратор Сортиране на орехи

видео, фото, сепаратори, електронни, сортиращи, машини, csort, sort, bg

Максимална чистота на продукта Използването на фотосепаратор - единствената алтернатива на ръчното почистване на малкофракционни продукти. Освен това, почистването на някои продукти е възможно само с използването на фотосортировач (ситни продукти зърно, сол). Само Фотосепараторът позволява висока производителност, за да получите продукт с 99.9% чистота.

Струва си за рекордно кратко време Сортировачът има толкова висока ефективност , че се изплаща много бързо. В опита на нашите клиенти ние имаме случай, когато Фотосепараторът започна да носи печалба за 2 седмици след инсталацията.

Ръст на печалбата Фотоелектронното сортиране позволява да се намалят разходите (персонал, участващ в почистването на продукта) и увеличаване на производството , което се дължи на високата производителност на машината, а за да се намали загубата на продукта се дължи на максималната прецизност на процеса на сортиране, подобряване на качеството и конкурентоспособността на произведения на него продукт.

sort, bg, csort, сортиране, безплатен, тест, българияsort, bg, евро, програми, проекти, финансиранекаталог, фото, сепаратори, сортиращи, машини, сорт, бг, оодсортбг, оод, сервиз, резервни, части, фото, сепаратор, сортираща, машина, csort, sortbg

 

КОНТАКТИ